De Bunschoter – Spetterend gospelconcert Annemieke Koelewijn & Gerald Troost – 17 oktober 2003

De Bunschoter – Spetterend gospelconcert Annemieke Koelewijn & Gerald Troost – 17 oktober 2003

Uit de Bunschoter van vrijdag 17 oktober 2003:

Spetterend gospelconcert van Annemieke Koelewijn en Gerald Troost

Ruim zevenhonderd dolenthousiaste aanwezigen waren woensdagavond in de lokale Christelijke Gereformeerde kerk De Fontein getuige van een spetterend gospelconcert van Annemieke Koelewijn en Gerald Troost, de succesvolle Veenendaalse liedjeszanger.

Met haar prachtige stem vertolkte Annemieke Koelewijn een aantal door haar geschreven en gecomponeerde songs op verbluffend knappe wijze. Verder was er onder meer een fraai duet met Gerald Troost, die samen met zijn uiterst muzikale echtgenote Nelinda een aantal van zijn succesnummers ten gehore bracht, die goed in de smaak vielen bij het publiek.

Tevens werd de nieuwe CD van Annemieke gepresenteerd, die binnenkort ongetwijfeld gretig aftrek zal vinden, omdat er een aantal nummers opstaan die recht uit haar hart komen. Aan het eind van het concert werd een aantal mensen, die op de een of andere wijze hebben meegewerkt aan de CD in het zonnetje gezet.

Het lijdt geen twijfel dat we in de toekomst nog veel zullen horen van Annemieke die met haar aanstekelijke enthousiasme in staat moet worden geacht volle zalen te trekken als ze optredens in het land zou gaan verzorgen.