De Bunschoter – Prachtige clip Vergezicht van Annemieke Koelewijn – 18 mei 2012

De Bunschoter – Prachtige clip Vergezicht van Annemieke Koelewijn – 18 mei 2012

Prachtige clip Vergezicht van Annemieke Koelewijn

Sinds vorige week vrijdag ligt de nieuwste cd ‘In Alle Rust’ van Annemieke Koelewijn in de winkels. In een week tijd zijn er plaatselijk en ook landelijke al veel albums verkocht. 

Op de cd staat het nummer Vergezicht. Dit lied heeft Ralph van Manen gezongen voor Annemieke in het EO-programma De Verandering. Annemieke heeft dit lied opgenomen voor haar nieuwe cd. Het gaat erover dat iedere dag, dat wij hier op aarde mogen zijn, ook weer een dag dichter bij de Hemelse Vader mogen leven. Het lied gaat over het gemis van haar overleden man Pieter Jan. Annemieke zingt in het lied over de troost die in woorden zit maar het de stilte is wat ze hoort. Ze weet dat er een einde zal komen aan de pijn, maar geldt dat ook voor haar?

Het idee om een videoclip bij dit lied te maken werd bij de gitarist van Annemiekes live-band, Peter-Anne Blokhuis, al snel geboren. Er werd contact gezocht met Lucas van Twillert van LucasFotografie en Stefan Roorda, toetsenist in de live-band. ,,Allebei de jongens hebben inzicht, creativiteit en veel ervaring met beelden’’, aldus Peter-Anne. Zo hebben Lucas en Stefan voornamelijk het camerawerk gedaan en Peter-Anne de regie en montage. De beelden werden onder andere geschoten in Lage Vuursche, bij de palendijk en in de Zuiderkerk. De clip mag er zijn, aldus het trotse trio. ,,We hopen dat bij het zien van de videoclip het de mensen troost en hoop biedt. Dat ooit op een dag Jezus terugkomt en alles volmaakt zal zijn. Iedere dag is weer een stapje dichterbij.’’ De videoclip is aanstaande zaterdag te zien tijdens het concert van Annemieke in de Maranathakerk. Ook deze week zal de clip te zien zijn op de kabelkrant van DB-TV en LOS-TV.