Welkom Dienst met Annemieke Koelewijn & band en Jan Wolsheimer

Welkom Dienst met Annemieke Koelewijn & band en Jan Wolsheimer

We kijken uit naar de Welkom Dienst op 14 april! Dan is de spreker Jan Wolsheimer (www.buurtdominee.nl) en de muziek wordt verzorgd door Annemieke Koelewijn & band.

Welkom vanaf 09.30 uur voor een kopje koffie, thee of limonade en om 10.00 uur begint de samenkomst!

Het thema van de dienst is ‘Ben ik wel goed genoeg?’

Jan Wolsheimer: “Als predikant bezocht ik soms twintigers in een instelling die daar aan het herstellen waren van een burn-out. Mijn eigen kinderen gaan de deur niet uit voordat hun haar voor de 100e keer is gecontroleerd en soms bekijk ik mijn eigen reflectie in de spiegel en denk ik: “Ben ik wel goed genoeg?”. In een prestatiecultuur worden wij mensen keihard afgerekend. Geen wonder dat veel mensen bezwijken onder de druk. God kijkt heel anders naar ons dan onze cultuur”.

Spreker: Jan Wolsheimer

Jan Wolsheimer is buurtdominee, schrijver en directeur van MissieNederland. Hij begon een kerk in Woerden voor niet-kerkelijken en haalt via Facebook en Twitter geld op voor mensen die het nodig hebben. Zijn verjaardag viert hij sinds twee jaar volgens Lucas 14, waarin Jezus zegt dat als je een feestmaal geeft, je de armen, kreupelen, verlamden en blinden moet uitnodigen. ‘‘Ik nodig nu straatkrantverkopers, vluchtelingen en mensen met een psychische stoornis uit. Ongelooflijk wat er dan gebeurt. Eén vrouw, Cora van 70, vertelde dat ze sinds haar 11e niet meer voor een verjaardag was uitgenodigd. Kijk, ik kan de wereldproblemen niet oplossen, maar ik kan wel Cora uit Woerden uitnodigen voor mijn verjaardag.’’

Muziek: Annemieke Koelewijn & band

Annemieke is een bekende gospelzangeres uit Bunschoten-Spakenburg.
Ze is nu 16 jaar gospelzangeres en heeft in die tijd 6 cd’s gemaakt.
Het leven was niet gemakkelijk voor Annemieke, haar eerste man Pieter-Jan heeft 2 keer kanker gehad waardoor ze geen kinderen konden krijgen en hij overleed op jonge leeftijd, toen Annemieke nog maar 38 jaar was.
Haar vader is 2 jaar daarvoor plotseling gestorven toen hij 58 jaar was.
Na 3 jaar weduwe te zien geweest, kwam Klaas-Roland Nagel op haar pad, waarmee ze nu al 5 jaar gelukkig getrouwd is.
Annemieke haar passie is om mensen dichter bij Jezus te brengen met haar muziek.
Ook houd ze van schilderen.
In die 16 jaar heeft ze met mooie mensen gewerkt en vele concerten mogen geven met o.a. Gerald Troost, Ralph van Manen, Kees Kraayenoord en Matthijn Buwalda.
Wellicht kennen jullie haar ook nog van het prachtige optreden op het Strandheem Festival in 2016!

We zien jullie graag bij deze bijzondere Welkom Dienst op zondag 14 april!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *