28 september 2017 “Steek je hand uit.”

Annemieke Koelewijn komt met een verfrist concert

Steek je hand uit – een inspirerende avond over gerechtigheid

In samenwerking met Leprazending organiseren diverse artiesten een inspirerende avond over gerechtigheid. Met “zandprinses”Rosa de Vijver, Annemieke Koelewijn en Gert Visscher.

Annemieke Koelewijn zal de aanbidding leiden waarin er een aantal duetten zijn met Gert Visscher zijn. En naast haar bekende nummers gaat zij ook een aantal van haar nieuwe nummers ten gehore brengen. inspirerende woorden uit de bijbel met een prachtige uitdaging en toepassing voor de bezoekers en verbeelding met de Zandprinses
Leprazending is een internationale christelijke organisatie tégen lepra, met aandacht en liefde voor de individuele patiënt. Wij willen leprapatiënten medisch, sociaal en geestelijk bijstaan. Wij streven ernaar om Gods liefde zichtbaar en tastbaar te maken voor mensen die zich verstoten voelen.
Leprazending gaat verder dan medische zorg. Wij willen leprapatiënten een nieuw leven bieden, een nieuw geluk. Dat doen we door bijvoorbeeld opleidingen te verzorgen, en microkredieten te verstrekken. Onze hulp richt zoveel mogelijk op de behoeften van de individuele patiënten.
Met een klein efficiënt team van medewerkers en vrijwilligers zetten we ons in om mensen met lepra een hoopvolle toekomst te geven. Leprazending werkt internationaal samen in ‘The Leprosy Mission Global Fellowship’. Door slimme samenwerking kunnen we de aanpak per regio afstemmen en meer leprapatiënten helpen. Dit doen we al meer dan 140 jaar. Leprazending heeft ruim tweeduizend nationale en internationale veldwerkers en werkt nauw samen met gemeenschappen, kerken, plaatselijke overheden en andere ontwikkelingsorganisaties.
Komt u ook in navolging van Jezus samen met ons in actie om kostbare levens te herstellen? Alvast bedankt voor de hoop die u kunt bieden aan mensen met lepra!

Waar: 28 september in de Westerkerk
Van der Duyn van Maasdamlaan 6
3752 GP Bunschoten Spakenburg

Het concert is gratis maar wel graag even aanmelden op

Steek Je Hand Uit Event

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *