Kom naar buiten

Kom naar buiten is een lied dat Annemieke ongeveer een jaar geleden op haar hart kreeg om uit te brengen. Het origineel is geschreven door Ralph van Manen en Wim Rebergen. Deze uitvoering is aangepast door Annemieke.

Het is echt een psychologisch nummer. Wat zijn er veel mensen die zonder dat ze het zelf in de gaten hebben op slot zitten en een muur opgebouwd hebben! Een mens kan zo ver van zijn eigen hart zijn. Leven in een wereld, waar ze de dingen niet meer in het juiste perspectief zien. Dit lied kan over iedereen gaan, een beschadigd mens, een arm mens, maar ook een rijke zakenman waar alles perfect lijkt! Kortom een prachtig nummer “kippenvel”.

Beluister Kom naar buiten op iTunes of Spotify

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *