Annemieke Koelewijn start dit jaar weer met optreden

Annemieke Koelewijn is inmiddels 13 jaar actief in de gospelmuziek. Ze heeft 6 albums gemaakt, waarvan 1 in eigenbeheer. Ook staan haar nummers op verschillende verzamel-cd’s. Na het overlijden van haar man in oktober 2010 heeft ze een tijd rust genomen om het verdriet te verwerken. Ze heeft in haar leven veel dieptepunten meegemaakt. Daardoor is ze lange tijd in de luwte gebleven. Annemieke was erg moe, ze had last van een burnout. Er moesten veel beschadigde emoties verwerkt en genezen worden.

Het goede nieuws is dat ze dit jaar weer start met optredens, na moeilijke jaren, is de zon weer gaan schijnen. Annemieke:

‘Ik heb een nieuw leven gekregen, ik heb veel mogen leren, in de stilte gaan de schatkamers van de Heer open.’

Nu staat ze aan de start van een nieuwe fase in haar bewogen leven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *