Beurs de PUUR! Fair

Aanstaande zaterdag 19 oktober staat Annemieke Koelewijn met haar band op een nieuw evenement: de PUUR! Fair. De PUUR! Fair is er voor vrouwen die van lezen houden, die het leuk vinden om kennis te maken met auteurs, om workshops te volgen en om daarnaast allerlei lifestyle en pure producten te leren kennen.

De Puur! Fair vindt plaats op De Eemlandhoeve in Bunschoten-Spakenburg. Op de Fair (zowel in- als outdoor) staan diverse stands met mooie producten: brocante, sieraden, kleding, cadeauartikelen, de nieuwste trends voor DIY en uiteraard de nieuwste boeken van Kok. Deze laatste zijn te vinden in de stand van boekhandel Het Baken uit Spakenburg. Er is een proeverij van pure, (h)eerlijke streekproducten en in de z.g. Kok-pit kan men de auteurs en uitgeefteam van Kok ontmoeten. Een aantal van hen zorgt voor workshops en demonstraties, aansluitend bij de thema’s van hun boeken. Allemaal in een ontspannen sfeer, onder het genot van live optredens van o.a. Annemieke Koelewijn en band.

Kijk voor meer informatie op: www.eemlandhoeve.nl/Puur-Fair

1 reactie   -   Beurs de PUUR! Fair . .

  1. Weer een optreden verzorgd ,Beurs de PUUR ! wat leuk.Ik las er iets over.Ik heb nog geprobeerd om jullie in het buurthuis bij Ommen te krijgen ,Maar het bleek toch niet haalbaar.

    Groet`n Henk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *