22 februari op Groot Nieuws Radio

Annemieke Koelewijn zal op vrijdag 22 februari te horen zijn op Groot nieuws Radio. Voor de website van grootnieuwsradio, bezoek grootnieuwsradio.nl

3 reacties   -   22 februari op Groot Nieuws Radio . .

  1. Joke de Jager- van Holland says:

    Hoi Annemieke, heb vanmiddag erg genoten van de uitzending van Grootnieuwsradio.Vooral van psalm 25 en de rivier. Bedankt voor je openhartigheid en kwetsbaarheid en je tips. Nogmaals dank en Gods zegen. groetjes van Joke

  2. Hoi Annemieke,Op 22 febr de radio te laat aangezet, Ik had van Hans die datum doorgekregen drie weken daarvoor dus kom ik het laatste half uur nog beluisteren.Het afgelopen jaar(half) wist ik dat je niet meer optrad,maar ik heb geprobeerd jou liedjes zo veel mogelijk op Groot nieuwsradio te krijgen t’Is wel een keer of zeven gelukt. Groeten uit Ommen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *