Annemieke’s man Pieter-Jan ongeneeslijk ziek

Beste mensen,

de meesten van u weten dat mijn man ziek is. Recentelijk, na twee en een half jaar vechten tegen de ziekte kanker, kregen we te horen dat er nog een grote tumor bij gekomen is. En het bericht dat er nu niets meer aan te doen is…

Ja mensen, dat is geen fijn bericht, en het doet heel erg pijn! De dokters weten niet hoe lang Pieter-Jan nog zal leven, het is een zeer apart soort kanker. Nu weten we dat God alleen weet wanneer Piet bij Hem mag komen.
Piet is nog redelijk mobiel, en we ervaren ook veel draagkracht.
Ja mensen, soms kalmeert God de storm niet, maar kalmeert Hij wel zijn kinderen. We weten dat de Heer dit kwade ten goede zal keren. Ook valt er niets uit Zijn handen en Hij weet wat goed voor ons is.

We willen alle mensen bedanken voor de gebeden, kaarten en mails. We willen vragen of u verder ook voor ons wil bidden voor draagkracht. We houden u verder op de hoogte.

Lieve groeten,

Pieter-Jan en Annemieke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *