Annemieke sponsor Spakenburg ME1

Voor het eerst in de voetbalhistorie is een meidenteam gesponsord door een gospelzangeres. De bekende Spakenburgse zangeres met een boodschap, Annemieke Koelewijn, heeft het meisjesteam E1 van Spakenburg verrast met een prachtig trainingspak.

Dat de meiden deze geste op waarde wisten te schatten, bleek uit het feit dat de populaire zangeres zaterdagochtend 31 oktober enthousiast onthaald werd. Na het nemen van de fotosessie moest Annemieke een flink aantal handtekeningen uitdelen aan de jeugdige voetbalsters.

Ook sportief was het een uitstekende zaterdagochtend voor de blauwe meiden. Tegenstander Hooglanderveen werd overtuigend met 5-1 aan de zegekar gebonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *