Groot benefietconcert in Spakenburg

God aanbidden en geld inzamelen om Thaise prostituees vrij te kopen. Dat zijn de twee doelen van het benefietconcert voor het Tamar Center op zaterdag 24 oktober bij vv IJsselmeervogels in Spakenburg.
De deelnemende artiesten zijn Annemieke Koelewijn, Matthijn Buwalda uit Utrecht en de band Deployed. Zij zorgen voor een avondvullend programma met gospelsongs en aanbiddingsliederen die doorgaans niet in een voetbalstadion te horen zijn. Sponsors uit het bedrijfsleven maken hun optreden mogelijk in de sporthal van de Spakenburgse topamateur.

Kaarten voor het opmerkelijke initiatief kosten € 12,50 per stuk en zijn verkrijgbaar via www.interticket.nl of bij chr. boekhandel Het Baken in Spakenburg. De organisatie verwacht ruim 1.000 bezoekers en de opbrengst is in zijn geheel bestemd voor het Tamar Center in Pattaya in Thailand dat dit jaar 10 jaar bestaat.
Klik hier voor het persbericht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *